Never be alone

 

Campania umanitară „Never be alone”

Acțiunea ,,Never be alone” este o campanie umanitară inițiată de Colegiul Național ,,Gheorghe Lazăr” în parteneriat cu Adevărul Holding și urmărește promovarea carității și a toleranței în rândul liceenilor și, de asemenea, ajutarea unor cazuri din Campania ,,Din inimă pentru copii”.

Proiectul constă în organizarea unui eveniment în cadrul căruia vom avea alături de noi diferiți artiști pentru toate gusturile. Această campanie se va desfășura în perioada aprilie-decembrie 2011, între două sărbători foarte importante pentru români, Paște și Crăciun, și vor fi vizitate cele mai importante licee din București.

Primul eveniment a fost susținut pe data de 12 aprilie 2011 la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, cea de-a doua oprire a avut loc la Colegiul Național „Mihai Viteazul” pe data de 19 mai 2011, iar până în decembrie 2011 vom vizita cele mai importante licee din capitala.

În fiecare liceu ales, echipa de organizare principală va colabora cu o echipă de organizare din liceul respectiv. Colaborarea între cele doua echipe se bazează pe comunicare. Echipa de organizare principală asigură promovarea evenimentului (printarea materialelelor necesare – bannere, flyere, postere etc. – și comunicarea cu partenerii media), o parte din echipamentul tehnic necesar, materialele oferite de sponsori, artiștii care participă la eveniment.

Pe lânga evenimentul propriu-zis, în fiecare liceu se vor organiza diferite acțiuni (în functie de preferințele echipei de organizare a liceului respectiv) cu scopul de a strânge donații.

Unul dintre argumentele esentiale pentru acest proiect este încurajarea carității preluând cazul unui copil care are nevoie de ajutor. Ideea organizării a venit din partea elevilor, care au gasit o cale de a îmbina utilul cu plăcutul, oferind ocazia tinerilor de a salva o viață prin donații. De asemenea, aceștia au oportunitatea de a-și vedea artiștii preferati în liceul lor.

Obiectivele noastre sunt: susținerea anumitor categorii sociale defavorizate și integrarea lor în colectivitatea noastră; promovarea toleranței și a carității în ROMÂNIA; creearea unui context în care tinerii să se cunoască, să ajute, să se distreze; promovarea atât a imaginii Colegiului Național „Gheorghe Lazăr”, cât și a celorlalte colegii; strângerea de fonduri pentru ajutarea unor cazuri din campania „Din inima pentru copii”.

 

 

Comentariile sunt inchise.